Prospect Roswera comprimate filmate

Roswera face parte dintr-un grup de medicamente denumite statine.
Roswera v-a fost prescrisa deoarece:

– Aveti un nivel ridicat de colesterol in sange. Aste inseamna ca aveti riscul de a face atac de cord (infarct de miocard) sau accident vascular cerebral.

Vi s-a recomandat sa utilizati o statina, deoarece corectarea nivelelor colesterolului nu s-a putut obtine prin exercitii fizice si regim alimentar. In timpul tratamentului cu Roswera trebuie sa continuati regimul alimentar si exercitiile fizice.

Sau

– exista alti factori care cresc riscul dumneavoastra de a face atac de cord (infarct de miocard), accident vascular cerebral sau alte boli cardiovasculare.

Atacul de cord, accidentul vascular cerebral si alte boli cardiovasculare pot fi cauzate de o boala numita ateroscleroza. Ateroscleroza se datoreaza formarii depozitelor de grasimi in peretii arterelor.

Indicatii terapeutice

Tratamentul hipercolesterolemiei
Adulti, adolescenti si copii cu varsta de 10 ani sau peste, cu hipercolesterolemie primara (tip IIa, inclusiv hipercolesterolemia familiala – forma heterozigota) sau dislipidemie mixta (tip IIb), ca adjuvant al dietei la pacientii care nu raspund adecvat numai la dieta si la alte metode de tratament non-farmacologice (cum sunt exercitiile fizice, scaderea in greutate).
Hipercolesterolemie familiala – forma homozigota, ca tratament adjuvant al dietei si al altor metode de scadere a lipidemiei (de exemplu afereza LDL) sau in cazurile in care aceste tratamente nu sunt adecvate.

Preventia evenimentelor cardiovasculare
Preventia evenimentelor cardiovasculare majore la pacientii cu risc major pentru un prim eveniment cardiovascular, ca tratament adjuvant in controlul altor factori de risc.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu la “Roswera comprimate filmate

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.