Prospect HEPATON

Indicatii: Tulburari ale functiei hepatice acute si cronice, hepatita, ciroze cu infiltratie si degenerescenta grasa; profilactic in expuneri la substante hepatotoxice, alcoolism, sarcina toxica, boala de iradiere , ateroscleroza, hiperlipidemie, boli degenerative ale sistemului nervos (ca adjuvant).

Forma de prezentare: Flacon cu 30 de comprimate filmate.

Compozitie:
Pulbere de Papaya10 mgVitamina E10 UIVitamina D3400 UI
Vitamina C60 mgVitamina B13 mgAcid folic400 mcg
Bitartrat de colina 60 mgVitamina B23,4 mgAcid pantotenic10 mg
Pulbere de Daucus carota100 mgVitamina B63 mgMagneziu50 mg
Niacina20 mgVitamina B1212 mcgZinc15 mg

Actiune terapeutica: Asocierea constituita din fermentul papaina (similar cu pepsina) din pulberea plantei Carica papaya, care actioneaza la nivelul stomacului imbunatatind digestia, cu vitamina A din pulberea de Daucus carota (morcov), complexul de vitamine B, microelemente (Zn si Mg) si colina are actiune complexa, hepatoprotectoare, hepatotrofica si lipotropa.

Reactii adverse: Nu au fost semnalate.

Contraindicatii: Nu se administreaza pacientilor cu boli hepatice grave, encefalopatie hepatoportala, precoma si coma hepatica, insuficienta renala grava, hiperamoniemie; nu se administreaza in timpul tratamentului cu levodopa (piridoxina are actiune antagonista).

Mod de administrare: Adulti: 1-3 comprimate pe zi, in timpul meselor. Copii (peste 3-4 ani): 1 comprimat pe zi, dupa sau in timpul meselor.

Conditii de pastrare: La temperatura ambianta, ferit de lumina si umezeala.

Producator: Europharm

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.