Prospect Decasept

Compoziție
Un comprimat Decasept conține: vitamina B1 0,5 mg (31,3% din doza fizilogică zilnică de vitamina B1), vitamina B6, ulei de eucalipt 3, 33mg.
Excipienți
sorbitol, carboximetil-celuloza sodica, amidon, stearat de magneziu, aharina, ulei vegetal, mentol, colorant albastru.
Acțiune
Componentele produsului sunt selecționate în cantități optime, având acțiune tonică polivitaminizanta și regenerativă atât la nivelul mucoasei bucofaringiene cât și a întregului organism.
Vitamina B1 participă activ în profilaxia polinevritei și în metabolismul aminoacizilor, resintenza glucidelor, sinteza acetilcolinei în sistemul nervos.
Vitamina B2 are un rol important în profilaxia inflamațiilor mucoaselor, învelișului cutanat și al corneei.
Vitamina B6 intervine în metabolismul acizilor nesaturati, în profilaxia anemiilor, reacțiilor de transaminare, afecțiunilor dermatologice.
Vitamina C are acțiune antioxidantă, imunostimulantă, participă la formarea colagenului, favorizează depunerea de calciu în oase, crește rezistența capilarelor, mărește rezistența la infecții.
Uleiul de eucalipt și tinctura de mentă au acțiune antiseptică, antiinflamatoare, anestezică, analgezică, induc o prospețime și o dezodorizare a cavității bucale și a căilor respiratorii.
Indicații
– contribuie în profilaxia și tratamentul infecțiilor cu localizare bucofaringiana, afecțiuni stomatologice (gingivite, extracții dentare, paradontoze), dezodorizant al cavității bucale
– aport de vitamine în perioada de creștere, alăptare, dificultăți alimentare, cure îndelungate de slăbire, boli cronice, boli infecțioase, convalescență
– intervine benefic in sustinerea efortului fizic si intelectual intens, stres si oboseala cronica
– asociant în profilaxia anemiilor, neuroasteniei, osteoporozei.
Mod de administrare
Ca supliment nutritiv, câte 2-3 comprimate zilnic, care se lasă sa se topească lent în gură, după mesele principale; nu se mănâncă și nu se bea timp de o oră.
Forma de prezentare
Un blister cu 20 comprimate.
Producator: AMNIOCEN

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.