Prospect Urinal

Indicatii pentru inflamaţiile si infectiile tractului urinar

Urinal este eficient în terapia inflamaţiilor tractului urinar şi pre­vine reapariţia infecţiilor urinare. Astfel, el reprezintă un important aliat în lupta împotriva acestor disconfortante afecţiuni.

In­fecţiile tractului urinar sunt foarte frecvent întâlnite în populaţia generală, în special la femei (una din cinci femei prezintă pe durata vieţii cel puţin un episod de infecţie urinară).

Infecţiile netratate sau insuficient tratate duc adesea la apariţia de inflamaţii cronice şi pot cauza afecţiuni renale severe. Utilizarea regulată a produsului Urinal ajută la diminuarea riscului de apariţie a infecţiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite, prostatite etc.)

Simptomatologia infecţiilor urinare poate include:

–   creşterea frecvenţei urinărilor,

–   disconfort şi usturimi locale,

–   durere în abdomenul inferior sau în regiunea lombară.

Capsulele de Urinal conţin un ingredient activ important numit NutriCran (concentrat uscat din suc de merişor – Vaccinium ma- crocarpon), care are o influenţă benefică asupra funcţionării trac­tului urinar. NutriCran conţinut în Urinal reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, complecşi fenolici şi alte substanţe natu­rale, cu efecte pozitive asupra sănătăţii umane.

Studiile au arătat că substanţele active conţinute în Urinal ajută la scăderea aderenţei bacteriilor de pereţii uretrei şi ai vezicii urinare (este vorba în special de Escherichia coli, responsabilă de peste 85% din totalul infecţiilor urinare).

Prospect indrumari  – Urinal este recomandat a se administra pe perioade mai lungi, poate fi administrat în asociere cu tratamentele antibiotice, iar ad­ministrarea sa regulată scade riscul unor eventuale recidive ale inflamaţiilor tractului urinar.

Marele avantaj al produsului Urinal este că poate fi folosit şi pe du- ata sarcinii şi a alăptării. El conţine numai substanţe naturale, complet lipsite de efecte negative.

Calitatea ridicată şi eficacitatea produsului sunt asigurate prin: forma unică de procesare a substanţelor active (concentrat jscat din suc de merişor), furnizori de prestigiu pentru ingredien­te de bază, certificat GRAS – garantează siguranţa administrării produsului, Non-GMO – nemodificat genetic, calitate similară produselor farmaceutice (fabricate în condiţiile impuse de stan­dardele GMP – good manufacturing practice – pentru producţia ie medicamente).

Atenţionare cititi mai departe acest prospect Urinal: în infecţiile acute persistente asociate cu febră înaltă este necesară consultarea medicului curant dacă simptoma­tologia nu se remite în maxim 48 ore. Urinal nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice în situaţia infecţiilor urinare acute, dar poate fi folosit în paralel cu acestea.

Mod de administrare in acest prospect Urinal: Ca supliment alimentar, câte 1-2 capsule pe zi, luate cu apă; în caz de inflamaţie a tractului urinar, se recomandă administrarea a 2-6 capsule pe zi.

Recomandări: Se recomandă administrarea produsului Urinal împreună cu vitamina C. Aceasta creşte aciditatea urinară, inhi­bând dezvoltarea bacteriilor patogene.

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.