Prospect Novalox

Indicatii: Ulcer peptic, ulcer duodenal, gastrita hipertrofica, tulburari gastrointestinale asociate cu hiperaciditate si hipermotilitate, gastrite cronice, esofagite, sindrom de colon iritabil, meteorism.
Actiune terapeutica: Antiacid.

Compozitie: Fiecare comprimat sau fiecare lingura contine:

Glicinat de aluminiu 0,300 g
Oxid de magneziu0,100 g
Novalox este un antiacid gastric oral eficace, care contine un compus organic larg studiat, respectiv Aluminium Hidroxide Glycine. Acesta neutralizeaza rapid aciditatea gastrica si produce o ameliorare prompta a durerii, fara a cauza o alcaloza sistemica. In plus, Glycina are un efect emolient asupra mucoasei gastrice si duodenale, si un efect de cicatrizare a suprafetelor afectate. Deoarece Novalox-ul nu contine compusi carbonati, toate tulburarile serioase rezultate prin eliberarea bioxidului de carbon sunt evitate. Prezenta oxidului de magneziu in Novalox intensifica puterea de neutralizare si combate efectiv constipatia. Novalox este un anitiacid foarte eficace, cu actiune imediata; nu contine zahar si nu cauzeaza efecte laxative sau de constipatie.

Efecte secundare nedorite: Dozele mari pot provoca constipatie sau diaree. Bolnavii care utilizeaza saruri de aluminiu pentru o perioada indelungata de timp, cu o dieta saraca in fosfor, pot prezenta osteomalacie si miopatie centrala.
Precautii la administrare: Pacientii cu insuficienta renala il pot utiliza numai sub supraveghere medicala.

Interactiuni medicamentoase: Nu se administreaza la pacientii care sunt in tratament cu antibiotice continand orice forma de Tetraciclina, deoarece se impiedica absorbtia ei.
Dozare: O jumatate de ora dupa masa, 2 linguri de supa sau 2 comprimate care se mesteca. Doza se poate dubla fara pericol. In cazuri de crize gastrointestinale, se recomanda mestecarea a 1-2 comprimate intre mese.

Forma de prezentare: Novalox comprimate: Cutii cu 50 comprimate. Novalox suspensie: Flacoane a 300 ml suspensie.

Producator: “Santa” N. Balanos

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *