Prospect LUISAR, colir

Indicatii: Cataracta senila, cataracta traumatica, cataracta congenitala, cataracta secundara.
Compozitie: 1 ml solutie pentru uz oftalmic contine: Dihidroaza pentacenpolisulfonat de sodiu 150 mg. Excipienti q.s.

Actiune terapeutica: Luisar prezinta o puternica afinitate chimica fata de radicalul sulfhidril al proteinei hidrosolubile a cristalinului pe care o impiedica de a deveni insolubila, fiindca impiedica actiunea substantelor chinoide care sunt cauza determinanta a opacifierii cristalinului De asemenea, Luisar creste actiunea enzimei proteolitice care exista in umoarea apoasa din camera anterioara a globului ocular. In consecinta, Luisar nu actioneaza numai profilactic impotriva evolutiei cataractei, dar in anumite cazuri poate chiar oferi posibilitatea resorbtiei proteinelor opace care s-au format deja oferind astfel posibilitatea cresterii acuitatii vizuale.

Contraindicatii: Nu prezinta.

Reactii adverse: Nu exista.

Mod de administrare: Se instileaza 2 picaturi in sacul conjunctival de 3-5 ori pe zi. Se recomanda continuarea terapiei pe o lunga perioada de timp chiar daca se prezinta o imbunatatire timpurie a acuitatii vizuale.

Forma de prezentare: Solutie pentru uz oftalmic 0,015% dihidroazapentacenpolisulfonat de sodiu in flacon de 15 ml prevazut cu picurator.

Producator: Vianex

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu la “LUISAR, colir

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.