Prospect Lipoartrin forte

Indicatii: Este destinat mentinerii si refacerii integritatii structurale si functionale a articulatiilor. Protejaza cartilajul articular de o afectare prematura. Stopeaza degenerescenta articulara si intervine in procesul de refacere a cartilajului. Mareste rezistenta cartilajului la compresiune contracarand solicitarile mecanice din timpul efortului. Adjuvant in terapia inflamatiilor si a durerilor articulare. Reda mobilitatea articulatiilor.

 Compozitie si Mod de Prezentare
Compozitie: sulfat de glucozamina 400 mg, sulfat de condroitina 200 mg, lactoferina 20 mg, acid ascorbic 15 mg si excipienti pentru un comprimat.

 Modul de prezentare: 24 comprimate.

Comprimatele contin sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina care ajuta la mentinerea integritatii structurale a articulatiilor, lactoferina care prin functiile biologice active are un efect benefic asupra sistemului osos si imun, vitamnina C care favorizeaza depunerea calciului in oase.

Actiunea produsului se manifesta asupra metabolismului proteinelor si lipidelor, imbunatatind asimilarea substantelor nutritive si eliminarea balastului, mentinand echilibrul ponderal.
Amelioreaza functionarea sistemului circulator si a apratului locomotor ca antiartrozic. In vitro, condroitina si glucosamina au actiune inhibitoare asupra elastazei, mediator in degradarea tesutului cartilaginos. Stimuleaza sinteza proteoglicanilor pe condrocitele de cultura.

Condroitin sulfatul – este o substanta ce participa la formarea matricei cartilaginoase imbunatatind proprietatile mecanice si elastice ale cartilajului, ajuta la mentinerea integritatii structurale a articulatiilor si a vaselor sanguine,

Glucosamin sulfatul – este o componenta structurala a cartilajului osos care are efecte antiinflamatorii, participand la refacerea cartilajului si de asemenea il protejeaza impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel, mentine integritatea structurala a articulatiilor si a tesuturilor conjuctive.
Ambele substante au roluri importante in protejarea si regenerarea suprafetei articulare, in special in afectiunile inflamatorii si degenerative.

Lactoferina – este o proteinã usor bazicã (pI = 8,7) din granulele secundare ale PMNN. Aceasta proteina are un efect benefic atat asupra sistemului osos, cat si asupra sistemul imun. Lactoferina se gãseste in serul uman, in lacrimi , este abundentã in lapte si in alte secretii. S-au descris trei γ, primele douã avand activitate RN-azicã.βvariante de lactoferinã: α Celulele intestinale si fagocitele mononucleare au receptori pentru lactoferinã, dar n-o sintetizeazã.
In focarul infectios, lactoferina nesaturatã este eliberatã din granulatiile specifice, in mediul extracelular
Acidul ascorbic – intervine ca transportor de hidrogen in oxidoreducerile biologice, in respiratia celulara, in mentinerea sub forma redusa a gruparilor –SH enzimatice, in formarea si mentinerea substantei fundamentale a tesutului conjunctiv, a substantei proteice din os si a substantei intercelulare din peretele capilarelor, scazand permeabilitatea si crescand rezistenta acestora. Favorizeaza depunerea calciului in oase, contribuind la consolidarea fracturilor. Creste apararea organismului fata de infectii, prin accentuarea activitatii fagocitare a leucocitelor si stimularea proceselor imunologice.

 CARACTERIZARE

 Recomandari

Supliment alimentar destinat mentinerii si refacerii integritatii structurale si functionale a articulatiilor. Protejaza cartilajul articular de o afectare prematura. Stopeaza degenerescenta articulara si intervine in procesul de refacere a cartilajului. Mareste rezistenta cartilajului la compresiune contracarand solicitarile mecanice din timpul efortului. Adjuvant in terapia inflamatiilor si a durerilor articulare, a accidentelor vasculare si a actiunii intarziate a manifestarilor functionale de artroza, gonartroza si coxartroza.
Reda mobilitatea articulatiilor.

 Contraindicatii

Conform actualelor cunostinte medicale, produsul nu are nici un fel de efecte nedorite si contraindicatii.

 Administrare
3 comprimate pe zi.

Producator
Aesculap, Romania

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.