Prospect LEVOVIST

Indicatii: Ecografia Doppler uni sau bidimensionala, pentru urmarirea fluxului sanguin la pacientii la care intensitatea semnalului Doppler este insuficienta. Ecografie in modul B cu contrast.

Actiune terapeutica: Suspensie de microcristale de galactoza pentru examinarea ecografica a cavitatilor cardiace si a vaselor sanguine.

Compozitie: 1 g de granule contine 999 mg de galactoza si 1 mg acid palmitic in concentratii de 200, 300 sau 400 mg/ml.

Mod de administrare: Pentru ecografia Doppler: 10-16 ml din concentratia de 200 mg/ml ; 5-10 ml din concentratia de 300 mg/ml; 5-8 ml din concentratia de 400 mg/ml; pentru copii doza este in functie de varsta. Doza maxima recomandata: 6 injectari a cate o doza. Pentru ecografia in modul B cu contrast: 10 ml din concentratia de 300 mg/ml.

Contraindicatii: Galactozemia.

Efecte secundare: Rar, imediat dupa injectare pot aparea o senzatie de caldura, de rece sau durere in zona de injectare sau de-a lungul venei pe care se injecteaza. Modificari ale gustului, dispnee, modificari ale tensiunii arteriale si ale pulsului, greata si varsatura, cefalee, ameteala si manifestari cutanate au fost raportate in cazuri individuale.

Mod de prezentare: Pachet continand: 1 fiola de 20 ml cu 4 g granule; 1 ac;1 seringa de 20 ml, etalonata la 17, 11 si 8 ml; 1 fiola de plastic cu 20 ml de apa pentru injectare. Pachet continand: 1 fiola de 20 ml cu 2,5 g granule;1 ac;1 seringa de 20 ml, etalonata la 11, 7 si 5 ml; 1 fiola de plastic cu 20 ml de apa pentru injectare.

Producator: Leiras Oy Subsidiar Schering AG

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.