Prospect Lepicol

Indicatii: Lepicol a fost creat pentru a ajuta la mentinerea unui colon sanatos, într-un mod natural.

Pentru a se obtine acest lucru, in formula Lepicol s-au inclus 3 ingrediente vitale:
Psyllium Husks, Fructooligozaharide (Prebiotice),
Lactobacillus si Bifidobacteria (Probiotice).

Toate aceste ingrediente provin exclusiv din surse vegetale. Ele actioneaza bland si nu sunt absorbite de organism. Deci Lepicol este potrivit uzului regulat de zi cu zi.

LEPICOL este un supliment alimentar sub forma de pulbere care contine un amestec de trei ingrediente pentru intestine: fibre Psyllium, bacterii de tip acidophilus si bifidus si fructo-oligozaharide.
Fibrele Psyllium ajuta la formarea scaunului si la regularizarea traficului intestinal, in timp ce bacteriile imbunatatesc starea de sanatate a intestinului in special prin abilitatea lor de a tine sub control Candida Albicans. Fructo-oligozaharidele sunt o forma de zahar care hranesc flora bacteriana a intestinului.

 Efectul simbiotic
Studiile au confirmat ca bacteria Lactobacillus si fructooligozaharidele au un efect mult mai protector pentru colon atunci cand sunt luate impreuna. Acesta este cunoscut ca fiind efectul simbiotic.

Diabetici
Nici unul din ingredientele Lepicol nu este absorbit de organism (ele stau in sistemul digestiv) si sunt potrivite consumului zilnic. Fibrele care retin apa, asa cum sunt cele din Lepicol, pot fi in beneficiul diabeticilor, din mai multe motive – unul ar fi acela ca zaharul din fibre nu este absorbit de organism. Persoanele diabetice care iau Lepicol trebuie sa discute acest lucru cu medicul lor, deoarece este important in mentinerea nivelului zaharului din organism.

Sarcina
Lepicol poate fi folosit si de catre femeile insarcinate sau care alapteaza. In orice caz, suntem siguri ca veti cere sfatul medicului Dvs. despre toate aspectele alimentatiei din timpul sarcinii. Este recomandata administrarea unui complex de multivitamine si minerale care contin acid folic.

 O inima sanatoasa
Lepicol va poate ajuta si in mentinerea sanatatii inimii! Studii din SUA si Europa au aratat ca, atunci cand sunt corelate cu o dieta saraca in colesterol si grasimi saturate, fibrele din Psyllium pot ajuta la mentinerea sanatatii inimii.

 Antibioticele
Continutul de probiotice din Lepicol este potrivit pentru consumul in timpul/ dupa tratamentul cu antibiotice.

 Detoxifierea
Datorita proprietatii de curatare, Lepicol este ideal in curele de dezintoxicare.

 Compozitie si Mod de Prezentare

Formula Lepicol contine 3 ingrediente vitale: Psyllium Husks, Fructooligozaharide (Prebiotice), Lactobacillus si Bifidobacteria (Probiotice).

PSYLLIUM HUSKS:Provine din planta psyllium (patlagina) si asigura necesarul de fibre al organismului. Psyllium este o fibra care retine apa si astfel se confera volum materiilor reziduale, stimuland activitatea peretilor intestinali care vor asigura o eliminare rapida si usoara. Fibrele care retin apa incurajeaza prezenta bacteriilor naturale in intestine.
In mod traditional, majoritatea fibrelor din alimentatie provin din taratele de grau, dar pot irita peretii sensibili ai intestinelor. Din acest motiv, Lepicol foloseste Psyllium ca sursa principala de fibre. Acesta nu numai ca absoarbe o cantitate de lichid de cateva ori mai mare decat propriul volum, dar mult mai important este faptul ca, atunci cand se absoarbe apa, se formeaza un gel care permite o eliminare usoara a resturilor din organism, prin intermediul colonului.
Psyllium-ul nu este abraziv, deci este ideal pentru colonul cu pereti sensibili. Psyllium-ul din Lepicol este 98% pur si este folosit in cel mai inalt grad.

 Mai multe fibre ?
Diferitele tipuri de fibre din alimentatie pot avea un efect sinergetic si completeaza efectul fibrei Psyllium din Lepicol.
Majoritatea legumelor, lintea si majoritatea fructelor (caisele uscate sunt foarte bune!)-toate acestea sunt importante surse de fibre. Variatia fibrelor din alimentatia zilnica trebuie sa devina un obicei.
FRUCTO-OLIGOZAHARIDELE (Prebiotice)
Acest ingredient este obtinut in mod natural si se gaseste in legume cum ar fi sparanghel, barbacaprei, praz, ceapa si usturoi. De asemenea se gasete in cantitate mare in anghinare, care este sursa principala. Folosind un supliment cum este Lepicol-ul, ne asiguram necesarul de prebiotice al organismului, necesar ce nu poate fi asigurat doar de dieta normala.
Fructo-oligozaharidele din Lepicol sunt 100% vegetale.
Stimularea bacteriei “bifidus”
Numeroase studii din SUA si Japonia arata ca fructo-oligozaharidele imbunatatesc flora intestinala si sporesc numarul bifidobacteriilor.
Acest ingredient este obtinut in mod natural si se gaseste in legume cum ar fi sparanghel, barbacaprei, praz, ceapa si usturoi. De asemenea se gaseste in cantitate mare in anghinare, care este sursa principala. Folosind un supliment cum este Lepicol-ul, ne asiguram necesarul de prebiotice al organismului, necesar ce nu poate fi asigurat doar de dieta normala.
Fructo-oligozaharidele din Lepicol sunt 100%
vegetale.
Stimularea bacteriei “bifidus”
Numeroase studii din SUA si Japonia arata ca fructo-oligozaharidele imbunatatesc flora intestinala si sporesc numarul bifidobacteriilor.

Flacon cu 180 grame de pulbere.

 Mod de Administrare

Lepicol se prezinta sub forma de coji si se amesteca cu apa sau suc de fructe. Lepicol nu contine gluten, zahar, lactate(lapte), aditivi.
Adulti: 10 g (2 lingurite) de 2 ori pe zi cu apa sau suc de fructe.
Copii si tineri: 5 g (1 lingurita) de 2 ori pe zi cu apa sau suc de fructe.
Sub 11 ani pentru administrarea acestui produs este necesar sfatul medicului.
La fiecare 5g de pulbere este necesar consumul a minim 250 ml de lichid.
A se administra inainte de masa cu 25-30 minute.
A se agita flaconul inainte de administrare pentru ca toate ingredientele sa fie amestecate.

 Producator
Lepicol, Anglia

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.