Prospect HISTAMINOGLOBULINA

Indicatii: Produsul confera persoanelor alergice o imunitate activa durabila. El se poate folosi in tratamentul maladiilor alergice, indiferent de tipul manifestarilor sau cauza declansatoare.

Histaminoglobulina se aplica cu succes in tratamentul manifestarilor alergice: respiratorii – astm, febra de fan, coriza , coriza spasmodica; cutanate – urticarie, edem Quincke, eczeme, prurit, prurigo; nervoase – migrene, cefalee; digestive; articulare; oculare. Histaminoglobulina nu este un produs de urgenta, utilizat pentru anularea crizelor alergice, ci un tratament al terenului alergic.

Prezentare: Histaminoglobulina este constituita din histamina si serotonina complexate in proportii determinate cu globulina antialergica (fractiune proteica extrasa din plasma umana lipsita de AgHBs, Ac anti HCV, Ac anti HIV 1-2).

O fiola contine: 200 mcg globulina antialergica; 0,15 mcg histamina diclorhidrat; 0,15 mcg serotonina; 10 mg tiosulfat de sodiu. Se livreaza in cutii cu 50 fiole a 0,5 ml stantate.

Mod de administrare: Tratamentul alergiilor acute (copil, adult) consta in 6 injectii subcutanate a cate 0,5 ml produs pentru fiecare injectie, la intervale de 3 zile. Tratamentul alergiilor cronice consta in 10 inoculari intradermice cu cate 0,15 ml histaminoglobulina din 3 in 3 zile. Dupa un interval de 7 pana la 10 zile de la a zecea inoculare intradermica, se administreaza subcutanat 1 ml produs. Dupa o pauza de 6-7 saptamani, indiferent de rezultatele obtinute, se va repeta o serie identica de inoculari. Este interzisa administrarea pe cale intravenoasa!

Contraindicatii: Nu se recomanda tratamentul cu histaminoglobulina femeilor in timpul perioadei menstruale.

Reactii adverse: Uneori, dupa o injectie se poate observa o exacerbare a manifestarilor clinice. Aceasta este trecatoare si poate fi atenuata printr-o medicatie calmanta obisnuita. Aceasta reactie este un prognostic favorabil si tratamentul in curs nu trebuie intrerupt.

Conditii de pastrare: Se pastreaza la +5 ± 3 grade Celsius si ferit de lumina. Termen de valabilitate: 2 ani de la data conditionarii.

Producator: Institutul Cantacuzino

Print Friendly, PDF & Email

6 comentarii la “HISTAMINOGLOBULINA

 1. Petrescu

  Buna ziua!As dori sa-mi spuneti daca stiti cumva unde se gaseste histaminoglobulina…am un baietel de 7 ani care are nevoie de acest medicament si nu stiu de unde sa-l procur….un nr de telefon,o adresa,ceva util daca se poate m-am ajuta enorm!Va multumesc anticipat!

 2. badoiu daniela

  bua ziua as dori urgent raspuns la urmatoarea intrebare mai aveti vaccin histaminoglobulina? cum pot sa il procur? am nevoie urgenta de el sau cum pot face rost de el? va multumesc anticipat pentru raspuns

 3. lavi

  Buna stiti de unde as putea face rost de acest tratament cu histaminoglobulina?..va rog..

 4. A. DANA

  Daca stie cineva cum si unde se comanda HISTAMINOGLOBULINA ANTIALERGICA pe care o producea Institutul Cantacuzino. Acum nu mai produc si nu comercializeaza. Am mare nevoie de 2 doze (cca 40 fiole). Fiul meu are o alergie prin mancarimi intense pe piele.
  Va multumesc pentru informati utile!

 5. GABI

  Am descoperit recent acest tratament pentru copilul meu de 18 ani si care se afla la a doua doza de tratament. Ma intereseaza daca sunt persoane care au facut tratament cu asa ceva si care a fost evolutia si rezultatele. Multumesc.

 6. Horia

  Am folosit acest medicament acum vreo 20 de ani . Ultima data cind am avut nevoie de el l-am adus din Germania prin 2003 . Si eu am nevoie de el acum si nu il gasesc .

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.