Prospect GRAVIBINON

Indicatii: O insuficienta dovedita de corp galben, in cazul unui avort habitual sau al unei situatii iminente de avort. Pentru echilibrarea situatiei hormonale dupa inducerea unei ovulatii.

Actiune terapeutica: Produs hormonal injectabil.

Compozitie: 1 ml (2 ml) contin 250 (500 mg) hidroxiprogesteron caproat si 5 (10 mg) estradiolvalerat in solutie uleioasa.

Contraindicatii: Herpes gestationis in antecedente, existenta unor procese tromboembolice.

Efecte secundare: Atentie la existenta in antecedente a unor procese tromboembolice, a unui diabet zaharat cu modificari vasculare si anemie severa.
Interactiuni: Nevoia de antidiabetice poate fi modificata prin influentarea tolerantei la glucoza. Nota: Publicatiile specializate contin informatii detaliate in special referitor la urmatoarele teme: problematica unor posibile actiuni teratogene, influenta asupra metabolismului hirocarbonat.

Mod de administrare: In amenintare de avort: injectii intramusculare 2 x 2 ml pe saptamana pana la oprirea sangerarii, iar in continuare, timp de cateva saptamani cate 2 ml o data pe saptamana. Daca tratamentul iminentei de avort nu a fost urmat de un rezultat favorabil, atunci dupa chiuretajul de rigoare, poate sa mai apara o sangerare de privare, dupa un timp de 8-14 zile.

Forma de prezentare: Cutii cu 5 fiole injectabile de 2 ml.

Producator: Schering AG

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.