Prospect DIGESTAL

 INDICATII TERAPEUTICE: pancreatita cronica si fibroza pancreatica dupa rezectie de pancreas, stomac, duoden sau vezica biliara mucoviscidoza

COMPOZITIE

1 drajeu contine:
– pancreatina cu activitate enzimatica- proteolitica 300 FIP unit
– amilolitica 5000 FIP unit
– lipolitica 6000 FIP unit
– componente biliare 25 mg
– hemicelulaza 50 mg

 ACTIUNE TERAPEUTICA

DIGESTAL contine enzime pancreatice necesare degradarii carbohidratilor, lipidelor si proteinelor. Componentele biliare din produs favorizeaza emulsionarea lipidelor, iar hemicelulaza asigura degradarea celulozei.

DIGESTAL drajeuri are un invelis acido-rezistent, datorita caruia nu se dizolva sub actiunea sucului gastric si se degradeaza numai in duoden. Eliberarea componentelor active si activitatea produsului incepe imediat dupa dizolvarea invelisului acidorezistent. DIGESTAL este folosit pentru tratamentul tulburarilor de digestie cauzate de insuficienta pancreasului exocrin .

 DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE

Tratamentul este individualizat si trebuie adaptat in functie de raspunsul pacientului.

Se administreaza in general 2-3 drajeuri in cursul sau imediat dupa mese, cu o mica cantitate de lichid, fara a fi sfaramate.

 EFECTE ADVERSE

Prezenta acizilor in produs poate determina reducerea sintezei de acizi biliari in organismul pacientului printr-un proces de feed-back negativ.

 CONTRAINDICATII

Alergie la proteinele porcine, insuficienta hepatica, hepatite, icter obstructiv, colelitiaza si empiem al vezicii biliare.

 PREZENTARE

Cutie cu 30 drajeuri.

 Producator: Galenika a.d.

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.