Prospect Blastomat capsule

Blastomat este folosit pentru tratamentul formelor specifice de tumori ale creierului.
Disponibil in variantele:
Blastomat 5 mg capsule
Blastomat 20 mg capsule
Blastomat 100 mg capsule
Blastomat 140 mg capsule
Blastomat 180 mg capsule
Blastomat 250 mg capsule

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Blastomat si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Blastomat
3. Cum sa luati Blastomat
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Blastomat
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Blastomat si pentru ce se utilizeaza
Blastomat contine un medicament denumit temozolomida. Acest medicament este o substanta antitumorala.
Blastomat este folosit pentru tratamentul formelor specifice de tumori ale creierului:
– la adulti cu glioblastom multiform recent diagnosticat. Blastomat este la inceput folosit in asociere cu radioterapia (faza concomitenta de tratament) si ulterior singur (faza de monoterapie a tratamentului).
– la copii si adolescenti cu varsta de 3 ani si peste si la pacienti adulti cu glioame maligne, cum sunt glioblastom multiform sau astrocitom anaplastic. Blastomat este folosit pentru aceste tumori daca acestea recidiveaza sau se agraveaza dupa tratamentul standard.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Blastomat
Nu luati Blastomat:
– daca sunteti alergic la temozolomida sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).
– daca ati avut o reactie alergica la dacarbazina (un medicament anti-cancer uneori denumit DTIC).

Semnele de reactie alergica includ mancarime, dificultati respiratorii sau respiratie suieratoare, umflare a fetei, buzelor, limbii sau gatului.
– daca numerele unor anumite tipuri de celule ale sangelui, cum sunt celulele albe sau plachetele sanguine sunt drastic scazute (situatie cunoscuta sub denumirea de mielosupresie). Aceste celule ale sangelui sunt importante pentru lupta impotriva infectiilor si pentru o formare adecvata a cheagurilor de sange. Medicul dumneavoastra va va verifica sangele pentru a fi sigur ca aveti suficiente astfel de celule inainte de inceperea tratamentului.

Atentionari si precautii
Inainte sa luati Blastomat, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale, deoarece trebuie sa fiti supravegheat indeaproape pentru a detecta aparitia unei forme severe de infectie a plamanilor denumita pneumonie cu Pneumocystis jirovecii (PCJ). Daca ati fost diagnosticat recent cu glioblastom multiform este posibil sa primiti Blastomat timp de 42 de zile in combinatie cu radioterapia. In acest caz, medicul dumneavoastra va va prescrie, de asemenea, un medicament pentru a va ajuta sa preveniti acest tip de pneumonie (PCP).
– daca aveti un numar redus de globule rosii (anemie), globule albe si plachete sanguine, sau probleme de formare a cheagurilor de sange inainte de inceperea tratamentului, sau daca acestea apar in timpul tratamentului.. Medicul dumneavoastra poate decide sa va reduca doza, sa va intrerupa, sa va opreasca sau sa va schimbe tratamentul. Este posibil sa aveti nevoie si de alte tratamente. In unele cazuri, este posibil sa fie necesara oprirea tratamentului cu Blastomat. Sangele dumneavoastra va fi testat frecvent in timpul tratamentului pentru monitorizarea efectelor adverse ale Blastomat asupra celulelor din sangele dumneavoastra.
– este posibil sa aveti un risc minor de alte modificari ale celulelor din sange, inclusiv leucemie. daca aveti greata (va simtiti rau) si/sau varsaturi care sunt reactii adverse foarte frecvente ale Blastomat (vezi punctul 4), medicul dumneavoastra va poate prescrie un medicament (antivomitiv) pentru prevenirea varsaturilor. Daca varsati frecvent inainte de sau pe durata tratamentului, intrebati medicul dumneavoastra cu privire la momentul potrivit pentru a lua Blastomat pana atunci cand varsaturile se afla sub control. Daca varsati dupa luarea dozei, nu luati o a doua doza in aceeasi zi.
– daca faceti febra sau prezentati simptome ale unei infectii contactati imediat medicul dumneavoastra.
– daca varsta dumneavoastra depaseste 70 de ani, puteti fi mai predispus la infectie, invinetire sau sangerare.
– daca aveti probleme cu ficatul sau cu rinichii, este posibil sa fie necesar ca doza dumneavoastra de Blastomat sa fie ajustata.

Copii si adolescenti
Nu administrati acest medicament copiilor cu varsta mai mica de 3 ani deoarece nu a fost inca studiat. Exista informatii limitate in cazul pacientilor cu varsta mai mare de 3 ani care au utilizat Blastomat.

Blastomat impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresativa medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Acest
lucru este necesar deoarece nu trebuie sa urmati tratament cu Blastomat in timpul sarcinii decat daca acesta este clar recomandat de catre medicul dumneavoastra.
Metode eficiente de contraceptie trebuie folosite atat de pacientii de sex masculin cat si cei de sex feminin care iau Blastomat (vezi, de asemenea „Fertilitatea masculina).
Trebuie sa intrerupeti alaptarea pe durata tratamentului cu Blastomat.

Fertilitatea masculina
Blastomat poate determina infertilitate permanenta. Pacientii barbati trebuie sa utilizeze metode contraceptive eficiente si sunt sfatuiti sa nu conceapa un copil timp de pana la 6 luni dupa intreruperea definitiva a tratamentului. Se recomanda consiliere medicala cu privire la posibilitatea conservarii spermei inainte de inceperea tratamentului.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Blastomat poate provoca oboseala sau somnolenta. In acest caz, nu conduceti si nu folositi niciun fel de unelte sau utilaje sau bicicleta pana cand nu observati cum va afecteaza acest medicament (vezi punctul 4).

Blastomat contine lactoza
Blastomat capsule contine lactoza (o forma de sucoza). Daca medicul dumneavoastra v-a spus ca aveti intoleranta la unele zaharuri, adresati-va acestuia inainte de a lua acest medicament.

3. Cum sa luati Blastomat
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza si durata tratamentului
Medicul dumneavoastra va va stabili doza de Blastomat. Aceasta este bazata pe dimensiunile dumneavoastra (inaltime si greutate) si pe faptul daca tumoarea dumneavoastra este recidivanta sau daca ati fost tratat cu chimioterapie anterior.
Este posibil sa vi se prescrie alte medicamente (antivomitive) pe care sa le luati inainte de si/sau dupa Blastomat pentru a preveni sau controla greata si varsaturile.

Pacienti cu glioblastom multiform recent diagnosticat
Daca sunteti un pacient recent diagnosticat, tratamentul se va desfasura in doua faze:
– mai intai tratament concomitent cu radioterapia (faza concomitenta)
– urmat de tratament numai cu Blastomat (faza monoterapica).

Pe durata fazei concomitente, medicul dumneavoastra va initia Blastomat la o doza de 75 mg/m2 (doza uzuala). Veti lua aceasta doza zilnic timp de 42 pana la 49 de zile combinata cu radioterapie. Doza de Blastomat poate fi amanata sau oprita, in functie de hemograma dumneavoastra si de modul in care tolerati medicamentul pe durata fazei concomitente. Odata ce tratamentul cu radioterapie a fost finalizat, veti intrerupe tratamentul timp de 4 saptamani. Aceasta masura ofera organismului dumneavoastra sansa de a se recupera. Apoi, veti incepe faza de monoterapie.

Pe durata fazei de monoterapie, doza si modul de administrare a Blastomat pot varia. Medicul dumneavoastra va va stabili doza exacta. Pot exista pana la 6 perioade de tratament (cicluri). Fiecare perioada dureaza 28 de zile.. In primele 5 zile („zile de dozare”) ale fiecarui ciclu, veti lua noua dumneavoastra doza de Blastomat singura, o data pe zi. Prima doza va fi de 150 mg/m2 Apoi, veti avea 23 de zile fara Blastomat. Acestea insumeaza un ciclu de tratament de 28 de zile. Dupa ziua 28, va incepe urmatorul ciclu. Veti lua din nou Blastomat o data pe zi timp de 5 zile urmate de 23 de zile fara Blastomat.

Doza de Blastomat poate fi ajustata, amanata sau oprita, in functie de hemograma dumneavoastra si de modul in care tolerati medicamentul pe durata fiecarui ciclu de tratament.
Pacientii cu tumori recurente sau agravate (gliom malign, cum sunt glioblastom multiform sau astrocitom anaplastic) care iau numai Blastomat
Un ciclu de tratament cu Blastomat dureaza 28 de zile.
Veti lua numai Blastomat o data pe zi, in primele 5 zile. Aceasta doza zilnica depinde de faptul daca ati primit sau nu chimioterapie anterior.
Daca anterior nu ati fost tratat cu chimioterapie, prima dumneavoastra doza de Blastomat va fi de 200 mg/m2 o data pe zi, pentru primele 5 zile. Daca anterior ati fost tratat cu chimioterapie, prima dumneavoastra doza de Blastomat va fi de 150 mg/m2 o data pe zi pentru primele 5 zile.

Apoi, veti avea 23 de zile fara Blastomat. Acestea insumeaza un ciclu de tratament de 28 de zile.
Dupa ziua 28, va incepe urmatorul ciclu. Veti lua din nou Blastomat o data pe zi timp de 5 zile urmate de 23 de zile fara Blastomat

Inaintea fiecarui nou ciclu de tratament, sangele dumneavoastra va fi testat pentru a determina daca doza de
Blastomat trebuie ajustata sau nu. In functie de rezultatele testelor dumneavoastra de sange, medicul dumneavoastra va poate ajusta doza pentru ciclul urmator.

Cum sa luati Blastomat
Luati doza de Blastomat care vi s-a prescris o data pe zi, de preferinta la aceeasi ora in fiecare zi.
Luati capsulele pe stomacul gol; de exemplu, cu cel putin o ora inainte de ora la care planuiti sa luati micul dejun. Inghititi capsula(ele) intreaga(i) cu un pahar cu apa. Nu deschideti, nu sfaramati sau nu mestecati capsulele. Daca o capsula este deteriorata, evitati contactul pulberii cu pielea, ochii sau nasul. Daca, in mod accidental, pulberea va intra in ochi sau in nas, spalati zona respectiva cu jet de apa.
In functie de doza prescrisa, este posibil sa fiti nevoit sa luati mai mult de o capsula in acelasi timp, eventual in concentratii diferite (continutul substantei active, in mg). Culoarea capacului capsulei este diferit pentru fiecare concentratie (vezi tabelul de mai jos).

Concentratie
Blastomat 5 mg capsule

Culoarea capacului
Verde

Concentratie
Blastomat 20 mg capsule

Culoarea capacului
Portocaliu

Concentratie
Blastomat 100 mg capsule

Culoarea capacului
Rosu-violet

Concentratie
Blastomat 140 mg capsule

Culoarea capacului
Albastru

Concentratie
Blastomat 180 mg capsule

Culoarea capacului
Brun

Concentratie
Blastomat 250 mg capsule

Culoarea capacului
Alb

Trebuie sa va asigurati ca ati inteles pe deplin si ca ati retinut urmatoarele:
• numarul de capsule pe care trebuie sa le luati in fiecare zi de tratament. Cereti medicului dumneavoastra sau farmacistului sa vi-l noteze (inclusiv culoarea)
• care sunt zilele dumneavoastra de tratament.

Verificati doza impreuna cu medicul dumneavoastra de fiecare data cand incepeti un nou ciclu, deoarece aceasta poate fi diferita de cea din ciclul precedent.
Luati intotdeauna Blastomat exact asa cum v-a indicat medicul dumneavoastra. Este foarte important sa-l intrebati pe medicul sau pe farmacistul dumneavoastra daca nu sunteti sigur. O greseala facuta in modul de administrare al acestui medicament poate avea consecinte grave asupra sanatatii.

Daca luati mai mult Blastomat decat trebuie
Daca, in mod accidental, luati mai multe capsule de Blastomat decat vi s-a spus, contactati imediat medicul dumneavoastra sau farmacistul.

Daca uitati sa luati Blastomat
Luati doza peste care ati sarit cat mai curand posibil in aceeasi zi. Daca a trecut o zi intreaga, adresati-va medicului dumneavoastra. Nu luati o doza dubla pentru a compensa o doza uitata decat daca medicul dumneavoastra va spune sa faceti acest lucru.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Contactati imediat medicul dumneavoastra daca prezentati vreunul dintre urmatoarele simptome:
– o reactie alergica (hipersensibilitate) severa (urticarie, respiratie suieratoare sau alta dificultate respiratorie)
– sangerare necontrolata
– crize convulsive (convulsii)
– febra
– o durere de cap grava care nu dispare.

Tratamentul cu Blastomat poate determina o reducere a numarului anumitor tipuri de celule ale sangelui.
Aceasta va poate cauza o crestere a incidentei de invinetire sau sangerare, anemie (o reducere a globulelor rosii), febra si o rezistenta scazuta la infectii. Reducerea numarului de celule ale sangelui este, de obicei, de scurta durata. In unele cazuri, aceasta poate fi prelungita si poate duce la o forma foarte grava de anemie (anemie aplastica). Medicul dumneavoastra va va monitoriza sangele in mod regulat pentru orice modificari, si va decide daca este necesar vreun tratament specific. In unele cazuri, doza dumneavoastra de Blastomat va fi redusa sau tratamentul va fi oprit.

Efecte secundare din studii clinice
Blastomat in tratament combinat cu radioterapia in glioblastomul diagnosticat recent
Pacientii care utilizeaza Blastomat in combinatie cu radioterapia pot prezenta reactii adverse diferite fata de pacientii care iau numai Blastomat. Este posibila aparitia urmatoarelor reactii adverse, acestea putand necesita atentie medicala.

Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): pierdere a poftei de mancare, dureri de cap, constipatie (dificultate la defecatie), greata (stare de rau de la stomac), varsaturi, eruptii trecatoare pe piele, cadere a parului, oboseala.

Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): infectii orale, infectare a ranilor, numar scazut al celulelor din sange (neutropenie, trombocitopenie, limfopenie, leucopenie), crestere a cantitatii de zahar din sange, pierdere in greutate, schimbari ale starii mentale sau ale vigilentei, anxietate/depresie, somnolenta, dificultati de vorbire, echilibru afectat, ameteli, stare de confuzie, uitare, dificultati de concentrare, inabilitate de a adormi sau de a ramane adormit, senzatii de furnicaturi, invinetire, tremuraturi, vedere anormala sau incetosata, vedere dubla, tulburari ale auzului, dificultati de respiratie, tuse, cheag de sange la nivelul piciorului, retentie de lichide, picioare umflate, diaree, durere abdominala sau de stomac, arsuri la stomac, indigestie, dificultati de inghitire, gura uscata, iritatii sau roseata la nivelul pielii, piele uscata, mancarime, slabiciune musculara, dureri articulare, crampe si dureri musculare, urinare frecventa, dificultati de retinere a urinei, reactii alergice, febra, leziuni in urma radiatiilor, umflare a fetei, durere, gust anormal, teste anormale ale functiei ficatului.

Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane): simptome asemanatoare gripei, pete rosii sub piele, cantitate scazuta a potasiului in sange, crestere in greutate, modificari de dispozitie, halucinatii si pierderi de memorie, paralizie partiala, pierdere de coordonare, dificultati la inghitire, senzatii diminuate, pierdere partiala a vederii, ochi uscati sau durerosi, surditate, infectare a urechii mijlocii, tiuituri in urechi, dureri de urechii, palpitatii (cand se pot simti bataile inimii), cheag de sange la nivelul plamanilor, tensiune arteriala mare, pneumonie, inflamatie a sinusurilor, bronsita, o raceala sau gripa, stomac umflat, dificultate in controlarea miscarilor intestinale, hemoroizi, cojire a pielii, sensibilitate crescuta a pielii la soare, schimbare a culorii pielii, transpiratie marita, afectare musculara, durere de spate, dificultati la urinare, sangerari vaginale, impotenta sexuala, menstruatii absente sau abundente, iritatii vaginale, dureri de san, bufeuri de caldura, tremuraturi, decolorare a limbii, modificari ale mirosului, sete, tulburari ale dintilor.

Monoterapie cu Blastomat pentru gliom progresiv sau recurent
Este posibila aparitia urmatoarelor reactii adverse, acestea putand necesita atentie medicala.
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): numar scazut al celulelor din sange (neutropenie sau limfopenie, trombocitopenie), pierdere a poftei de mancare, dureri de cap, varsaturi, greata (stare de rau de la stomac), constipatie (dificultate la defecatie).
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): pierdere in greutate, oboseala, ameteli, senzatii de furnicaturi, scurtare a respiratiei, diaree, dureri abdominale, deranjament la stomac, eruptie trecatoare pe piele, mancarimi, cadere a parului, febra, slabiciune, tremuraturi, senzatie de rau general, durere, schimbare a gustului.
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane): numar scazut al celulelor din sange (pancitopenie, anemie, leucopenie).
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane): tuse, infectii inclusiv pneumonie.
Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): roseata a pielii, urticarie, eruptii pe piele, reactii alergice.

Alte reactii adverse:
Au fost observate cazuri foarte rare de eruptii trecatoare pe piele grave cu umflare a pielii, inclusiv a palmelor si a talpilor, sau roseata dureroasa a pielii si/sau basici pe corp sau in gura. In cazul aparitiei unei
astfel de situatii, informati imediat medicul dumneavoastra.
Au fost observate cazuri foarte rare de reactii adverse la nivelul plamanilor cu Blastomat. De obicei, pacientii prezinta scurtare a respiratiei si tuse. Informati medicul dumneavoastra daca observati oricare dintre aceste simptome.
In cazuri foarte rare, pacientii care iau Blastomat si alte medicamente asemanatoare pot avea un risc minor de a dezvolta cancere secundare, inclusiv leucemie.
Au fost inregistrate cazuri de reactii adverse la nivelul ficatului, inclusiv crestere a enzimelor hepatice, cantitati crescute ale bilirubinei in sange, probleme cu fluxul biliar (colestaza) si hepatita.
A fost raportata afectare a ficatului, inclusiv insuficienta hepatica fatala.

Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Blastomat
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor, pastrati de preferinta in dulap incuiat.
Ingestia accidentala poate fi letala pentru copii.
Nu folositi acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe eticheta si cutie dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.

Flacoane din PEID
A se pastra la temperaturi sub 30°C
A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de umiditate.
A se tine flaconul bine inchis.

Plicuri
5 mg, 20 mg: A se pastra la temperaturi sub 25°C
100 mg, 140 mg, 180 mg si 250 mg: A se pastra la temperaturi sub 30°C

Informati farmacistul dumneavoastra daca observati orice modificari ale aspectului capsulelor.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Blastomat
– Fiecare capsula contine temozolomida 5 mg.
– Fiecare capsula contine temozolomida 20 mg.
– Fiecare capsula contine temozolomida 100 mg.
– Fiecare capsula contine temozolomida 140 mg.
– Fiecare capsula contine temozolomida 180 mg.
– Fiecare capsula contine temozolomida 250 mg.

– Celelalte componente sunt:
Continutul capsulei
Lactoza anhidra, Dioxid de siliciu coloidal anhidru, Amidonglicolat de sodiu (Tip A), Acid tartric, Acid stearic (vezi punctul 2 “Blastomat contine lactoza”), Invelisul capsulei, marimea 0:

5 mg:
Gelatina, Dioxid de titan (E171), Oxid galben de fer (E172), Indigotina – FD&C Albastru2 (E132)

20 mg:
Gelatina, Dioxid de titan (E171), Oxid rosu de fer (E172), Oxid galben de fer (E172)

100 mg:
Gelatina, Dioxid de titan (E171), Oxid rosu de fer (E172), Indigotina – FD&C Albastru 2 (E132)

140 mg:
Gelatina, Dioxid de titan (E171), Indigotina – FD&C Albastru 2 (E132

180 mg:
Gelatina, Dioxid de titan (E171), Oxid rosu de fer (E172), Oxid negru de fer (E 172), Oxid galben de fer (E172)

250 mg:
Gelatina, Dioxid de titan (E171), Cerneala de inscriptionare, Cerneala neagra, Selac, Propilenglicol, Apa purificata, Hidroxid de amoniu concentrat, Hidroxid de potasiu, Oxid negru de fer (E 172)

Cum arata Blastomat si continutul ambalajului
5 mg: Capsule gelatinoase, de marimea 0, cu corp alb opac si capac de culoare verde opac , inscriptionate cu 5 pe corpul capsulei cu cerneala neagra.

20 mg: Capsule gelatinoase, de marimea 0, cu corp alb opac si capac de culoare portocalie opac , imprimate cu 20 pe corpul capsulei cu cerneala neagra.

100 mg: Capsule gelatinoase, de marimea 0, cu corp alb opac si capac de culoare rosu-violet opac , imprimate cu 100 pe corpul capsulei cu cerneala neagra.

140 mg: Capsule gelatinoase, de marimea 0, cu corp alb opac si capac de culoare albastra, opac, imprimate cu 140 pe corpul capsulei cu cerneala neagra

180 mg: Capsule gelatinoase, de marimea 0, cu corp alb opac si capac de culoare brun opac , imprimate cu 180 pe corpul capsulei cu cerneala neagra.

250 mg: Capsule gelatinoase, de marimea 0, cu corp si capac alb opac , imprimate cu 250 pe corpul capsulei cu cerneala neagra.

Flacoane
Flacon securizat pentru copii, fabricat din polietilena de inalta densitate, opac, de culoare alba cu capac din polipropilena, prevazut cu sistem de inchidere securizat pentru copii si desicant, continand 5 capsule.

Plicuri
Plicuri din hartie din polietilena de joasa densitate (stratul exterior), aluminiu si copolimer de etilena-acid acrylic (stratul interior). Fiecare plic contine 1 capsula si este furnizat intr-o cutie de carton.
Cutia contine 5 sau 20 capsule, ambalate individual in plicuri.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
Alvogen IPCo S.ar.l.
5, Rue Heienhaff
L-1736, Senningerberg
Luxemburg

Fabricantul
EirGen Pharma Ltd
64/66 Westside Business Park, Old Kilmeaden Road,
Waterford, Irlanda

Genepharm S.A.
18th Km. Marathonos Ave., 153 51 Pallini
Grecia

Millmount Healthcare Ltd
Block-7, City North Business Campus, Stamullen, Co. Meath
Irlanda

Millmount Healthcare Ltd
Units 5-7, Navan Enterprise Centre, TrimRoad, Co. Meath
Irlanda

Acest prospect a fost revizuit in Aprilie 2015

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.