Prospect Apimag

Produsul APIMAG contine saruri de magneziu asociate cu produse apicole: polen, laptisor de matca si extract de propolis.

Sarurile de magneziu actioneaza in organism prin componenta cationica si anionica. Magneziul asigura fiziologia normala a celulelor nervoase, musculare, cardiace, renale si endocrine. Lipsa sa din alimentatie, printr-un aport insuficient, determina disconfort biologic, care prin cronicizare, devine cauza determinanta in constipatie cronica, spasmofilie , tulburari endocrine, tulburari de climacteriu, modificari ale activitatii cerebrale, cardiace, stari alergice, etc. APIMAG este benefic si in starile de suprasolicitare fizica sau intelectuala. Metabolismul magneziului include ca etape absorbtia intestinala si transportul in organism pana la nivel celular. In conditii patologice aceste etape nu se mai realizeaza optim. Adaosul de produse apicole (polen, laptisor de matca si extract de propolis) corecteaza metabolismul magneziului in etapele deficitare. In plus, prin continutul acestor produse apicole, se asigura organismului si un aport energetic suplimentar prin polen (care este bogat in proteine, vitamine , enzime), laptisor de matca (care are o actiune complexa in regenerarea celulelor), cat si prin propolis,care detine un spectru larg de actiune biologica datorita continutului in balsamuri, uleiuri eterice, substante analgezice, flavone si rezine biologic active.

 Compozitie:
Produsul APIMAG contine 55-70mg magneziu /comprimat sub forma de saruri de magneziu si 350mg/comprimat amestec de polen, laptisor de matca si extract de propolis.

 Mod de administrare:
Adulti:
oral , cate 4-6 comprimate pe zi, repartizat in trei prize, timp de 20 zile lunar, cu repetare la 3-4 luni.
Copii intre 6-18 ani:
cate 2-4 comprimate pe zi in serie de 20 zile lunar, cu repetare la 4 luni.

 Prezentare:
Flacon cu 50 comprimate.

 Pastrare:
Ferit de lumina, caldura si umiditate.

 Producator:
S.C. FABIOL S.A. BUCURESTI, B-duI Timisoara 50, sect. 6

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.