Prospect Alanerv

Indicatii:
Supliment alimentar pentru susţinerea sistemului nervos
Administrare:
1-2 capsule pe zi, în priză unică, preferabil, în timpul mesei principale.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată. A se administra cu prudenţă în caz de sarcină, alăptare şi intoleranţă la glucoza.
Tolerabilitate şi siguranţă
La dozele recomandate, componentele ALAnerv nu determină efecte secundare nedorite, chiar dacă sunt administrare o perioadă mai îndelungată de timp.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată.
Actiune:
Sintetizat în organismul uman şi conţinut într-o serie de alimente, acidul alfa-lipoic/ALA, componentul principal al produsului ALAnerv, participă la metabolismul celular în calitate de coenzimă, intervenind în procese biochimice precum producerea de ATP sau reactivarea unor antioxidanţi (vitaminele C şi E, glutation).
ALA este capabil să contracareze şi să reducă efectul puternic al radicalilor liberi, apreciaţi drept responsabili pentru o serie de procese degenerative la nivel tisular şi pentru creşterea sensibilitatii organismului faţă de agenţii patogeni.
Acidul gamma-linolenic/GLA este un acid gras polinesaturat esenţial, component al membranei celulare, suplimentarea hranei cu acest acid având drept consecinţă sporirea plasticităţii membranelor şi creşterea vitezei de transmitere neuronală. In plus, GLA induce producerea de prostaglandine cu acţiune antiinflamatorie şi de inhibare a leucotrienelor pro-inflamatorii.
Prezenţa simultană a acidului alfa-lipoic şi -a celui gamma-linolenic permite o acţiune sinergică la diverse nivele asupra proceselor de distrucţie celulară, prin dubla acţiune antioxidantă şi neurovasculară.
Seleniul este un component esenţial al enzimelor cu funcţii antioxidante.
Vitamina E creşte capacitatea antioxidantă a ALAnerv şi preîntâmpină deteriorarea membranei celulare prin peroxidare lipidică.
Complexul de vitamine B participă în diverse procese metabolice şi, datorită efectului lor neurotrofic, se administrează în patologia neurologică pentru reducerea stresului oxidativ şi îmbunătăţirea troficităţii neuronale.
Toate componentele ALAnerv contribuie la realizarea unui produs cu o puternică acţiune antioxidantă şi trofică neuronală.
Prezentare ambalaj:
20 capsule gelatinoase moi a 18,4g.
Producator: Gelfipharma International SRL Italia

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.