Prospect ADDITIVA MAGNEZIU 300 mg

Indicatii: Pentru acoperirea controlata a necesarului zilnic de magneziu

Important de stiut despre magneziu :
Magneziul este o substanta minerala esentiala pentru organism, importanta pentru metabolismul energetic, functionarea celulelor nervoase si a musculaturii. Magneziul contribuie la activarea a peste 300 de enzime, necesare proceselor metabolice.

Transpiratia puternica, dietele si curele de slabire, nutritia hiper-proteica, abuzul de alcool, stresul si suprasolicitarea, precum si consumul de medicamente pe lunga durata pot duce la un deficit de magneziu in organism.

1 pliculet contine 300 mg magneziu (corespunzator la 24,8 mval) Ingrediente: acid citric ca acidulant, carbonat de magneziu , citrat trisodic ca regulator de aciditate, amidon, oligofructoza, aroma de lamaie, aspartam si acesulfam-K pentru indulcire, ulei vegetal, riboflavina. Contine o sursa de fenilalanina . Mod de administrare: a se bea de 1-2 ori pe zi continutul unui plic dizolvat intr-un pahar cu apa. Se amesteca usor. Rezulta o solutie revigoranta si placuta la gust care este totodata un important supliment alimentar in aprovizionarea controlata a organismului cu magneziu .

Aceasta se manifesta prin schimbari oscilante ale starii sanatatii precum si prin oboseala si epuizare, care apar dupa o puternica solicitare fizica si psihica (stres). Doza zilnica de magneziu recomandata este de 300 mg pana la 350 mg.

Persoanele active, sportivii, adolescentii, femeile insarcinate precum si persoanele varstnice au nevoie de un aport marit de magneziu .

Continut: 20/40 plicuri Made in Germany

„Clinica Medasso deserveste sportivi de inalta performanta. in cadrul clinicii se elaboreaza programe atat pentru sustinerea efortului fizic cat si pentru refacerea organismului dupa efortul fizic `prelungit utilizand produse de inalta clasa folosite de sportivi de performanta din intrega lume.

Clinica Medasso recomanda utilizarea produselor „ADDITIVA”, fiind cele mai eficiente si complete produse din punct de vedere al compozitei si concentratiei elementelor componente.

Toata gama de produse recomandate de clinica Medasso nu contine substante dopante.

Acest produs este testat si recomandat de catre clinica Medasso.”
Dr. Pompiliu Popescu – seful clinicii Medasso

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.