Prospect Activelle ®

Activelle ® este un produs de terapie combinata continua, cu doza redusa de hormoni.

Discul calendar Activelle ® are 28 de comprimate albe care contin 1 mg 17 estradiol si 0,5 mg noretisteron acetat (NETA). Se adreseaza femeilor aflate la menopauza care nu mai doresc sa aiba ciclu menstrual (incidenta singerarilor fiind unul dintre motivele principale pentru care femeile vor sa discontinue TSH).

Doza de hormoni a produsului A ctivelle ® a fost testata in cadrul numeroaselor studii si trialuri clinice. Rezultatele au dovedit ca aceasta este doza ideala pentru inlaturarea eficienta a simptomelor si asigurarea unui profil de siguranta si tolerabilitate foarte bun. A ctivelle ® inlatura semnificativ buferurile si alte simptome asociate menopauzei dupa doar 4 saptamani de tratament . A ctivelle ® este alegerea in tratamentul simptomelor asociate deficientei estrogenice la femeie aflate la 1 an de la instalarea menopauzei. In ceea ce priveste castigarea in greutate, studiile clinice au demonstrate ca A ctivelle ® media greutatii corporale nu se modifica semnificativ dupa 12 luni de tratament .

Activelle® este TSH combinata continua ideala pentru tratamentul simptomelor menopauzei, atunci cand este initiata precoce, inlaturarea eficienta a ciclului menstrual si protectia pe termen lung a sistemului osos.

Producator :
NovoNordisk

Print Friendly, PDF & Email

Adauga un comentariu

Adresa e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.